Gebruikmaken van de nieuwe VOOmobile-technologie

Om gebruik te maken van de nieuwe VOOmobile-technologie hoeft u enkel uw huidige simkaart te vervangen door een simkaart van de ‘nieuwe generatie’.

Die verandering van kaart is verplicht, want in de loop van de komende weken zal uw oude kaart geen verbinding meer kunnen maken met ons netwerk.

U vraagt zich af hoe die verandering van simkaart zal verlopen? Het is kinderspel! Alles verloopt in 4 stappen:

1

U krijgt een sms-melding.

In dit stadium hoeft u zelf niets te doen. Het gaat gewoon om een informatieve sms die het begin van het grote avontuur aangeeft.

2

U ontvangt een brief met uw nieuwe simkaart.

U hebt uw nieuwe simkaart in handen. Vergeet niet om de brief aandachtig te lezen en de kaart waaraan uw simkaart vastgehecht is zorgvuldig te bewaren.

3

Activeer uw nieuwe simkaart.

Het grote moment is aangebroken! Ga naar dit artikel om te ontdekken hoe u uw simkaart kunt activeren.

4

Configureer uw gsm.

We zijn er bijna. U moet enkel nog hierheen gaan om erachter te komen hoe u uw gsm kunt configureren en kunt beginnen gebruikmaken van het beste van VOOmobile.

U hebt alle informatie die u nodig hebt voortaan binnen handbereik. Dan rest er u niets anders dan volop te profiteren van de mogelijkheden van uw nieuwe simkaart en ons uw feedback te bezorgen.