Wat is een CPL-adapter ?

Een CPL-adapter is een accessoire waarmee u uw netwerk kunt uitbreiden naar andere ruimtes in huis via de kabel of via wifi.

Op die manier beschikt u over een netwerk van goede kwaliteit, ook als u zich niet in de buurt van de modem bevindt.

De CPL-adapter kan dus worden gebruikt om de interactiviteit van de .évasion-box te verzekeren.Wanneer uw box ver van uw modem staat, kunt u met de adapter een netwerk creëren van goede kwaliteit waarmee u uw .évasion-box kunt verbinden.

Hoe sluit ik de CPL-adapter aan ?

Lees dit artikel om te weten hoe u uw CPL-adapter moet aansluiten.

U kunt ook de handleiding downloaden van de CPL-set die wordt verkocht in de VOO-winkels.