Hoe kan ik via Catch-up TV een tv-programma herbekijken ?

Er zijn drie manieren om eerder uitgezonden programma's opnieuw te bekijken:

• Via Controle tijdens live-uitzendingen
  • Via de functie Restart TV (enkel programma's die op dat moment worden uitgezonden)
  • Via de functie Catch-up TV (op de meeste zenders zijn de programma's zeven dagen lang beschikbaar)

Controle tijdens live-uitzendingen

Met de .évasion-box kunt u terugspoelen in een programma dat u aan het bekijken bent, om het opnieuw te bekijken.

Hiertoe drukt u op de toets 'Snel terugspoelen' van de .évasion-afstandsbediening.

U ook meteen naar het begin van het voorgaande programma gaan.Druk hiervoor op de knop 'Terugspringen' van de .évasion-afstandsbediening.

De functie Restart TV

Met de functie 'Restart TV kunt u naar het begin gaan van een programma dat bezig is, ook als u het begin van het programma niet hebt gezien.Volg hiervoor de onderstaande stappen.

Stap 1

Ga naar het tv-programma dat bezig is en dat u wilt bekijken vanaf het begin.Druk vervolgens op de knop 'OK' van uw .évasion-afstandsbediening.

Stap 2

Onder aan het scherm wordt een menu geopend.In dit menu selecteert u 'Opnieuw starten'.Het beeld begint enkele minuten voor het begin van het programma.

Om naar het begin van uw programma te gaan gebruikt u de knop 'Snel doorspoelen'.

La functie Catchup TV

Met de functie Catchup TV kunt u eerder uitgezonden programma's bekijken tot zeven dagen geleden.

Dat kan op twee manieren:

• Via de Programmagids
  • Via het menu 'Zenders on demand'

Via de Programmagids

Stap 1

Druk op de knop 'Programmagids' van uw .évasion-afstandsbediening om de programmagids te openen.

Stap 2

Blader door de programmagids met de pijl naar links van de richtingstoets van de .évasion-afstandsbediening en ga naar het programma dat u wilt bekijken.

Selecteer het programma dat u wilt herbekijken door op de toets 'OK' te drukken van de .évasion-afstandsbediening.

Stap 3

Onder aan het scherm wordt een menu geopend.In dit menu gaat u naar 'Bekijken' en drukt u op de toets 'OK'.Na enkele seconden start het programma.

Via het menu 'Zenders on demand'

Stap 1

Druk op de knop 'Home' van de .évasion-afstandsbediening om het menu te openen.

Stap 2

Druk één keer op de pijl naar omlaag van de richtingstoets van de .évasion-afstandsbediening en vervolgens op de pijl naar rechts om 'On demand' te selecteren.Druk vervolgens op de knop 'OK' van de afstandsbediening.

Stap 3

Selecteer 'Zenders on demand' met behulp van de pijltjestoetsen (rechts) en druk op de toets 'OK' van de afstandsbediening.

Stap 4

U krijgt de lijst met zenders on demand te zien.Ga naar het programma dat u wilt bekijken met behulp van de pijltjestoetsen van de .évasion-afstandsbediening en druk vervolgens op de toets 'OK' van de afstandsbediening.

Stap 5

In het menu onder aan het scherm kiest u 'Bekijken' en drukt u op de toets 'OK' van de .évasion-afstandsbediening.Na enkele seconden start het programma.

Opmerking:Via Zenders on demand moet voor bepaalde inhoud worden betaald.In dat geval moet u het programma aankopen door 'Kopen' te kiezen in het menu.Daarna moet u uw aankoopcode ingeven.