Wat is de video wall of videomuur ?

Met de video wall krijgt u een overzicht van alle programma's die bezig zijn, ingedeeld per genre:

• Amusement
  • Kinderen
  • Series
  • Films
  • Sport
  • Magazines
  • Documentaires

Volg de onderstaande stappen om de tv-programma's als video wall weer te geven:

Stap 1

Druk op de knop 'Home' van de .évasion-afstandsbediening.

Stap 2

Druk drie keer op de pijl naar omlaag van de richtingstoets van de .évasion-afstandsbediening.Druk vervolgens op de knop 'OK' van de afstandsbediening.

Stap 3

U ziet de tv-programma's nu als video wall.

Ga naar het programma dat u wilt bekijken met behulp van de richtingstoets van de afstandsbediening. Druk vervolgens op de knop 'OK' om het programma te bekijken.