Hoe kan ik een programma opnemen met de .évasion-box ?

U kunt op verschillende manieren een programma opnemen met de évasion-box:

• Via de knop 'OK' van de afstandsbediening
  • Via de knop 'R' van de afstandsbediening
  • Via de programmagids

Via de knop 'OK'

Stap 1

Ga naar de zender die het programma uitzendt dat u wilt opnemen.

Druk vervolgens op de knop 'OK' van uw .évasion-afstandsbediening.Onder aan het scherm wordt een menu geopend.

Stap 2

In dit menu gaat u met behulp van de pijltjestoetsen (omlaag/omhoog) van de afstandsbediening naar 'Opnemen'. Druk vervolgens op de toets 'OK'.

Stap 3

U hebt vervolgens de keuze uit:

• De opname bevestigen
  • De opname configureren

Om de opname te bevestigen gaat u naar de regel 'Mijn opname bevestigen'.Druk vervolgens op de toets 'OK'.

Om de opname te configureren gaat u naar de regel 'Mijn opname configureren'.Druk vervolgens op de toets 'OK'.

U krijgt het configuratiemenu te zien van uw opname.Hier kunt u het tijdstip en de frequentie kiezen van de opname.

Via de knop 'R'

Met de knop 'R' van uw .évasion-afstandsbediening kunt u de opname meteen starten.

Stap 1

Ga naar de zender die het programma uitzendt dat u wilt opnemen.Druk vervolgens op de knop 'R' van de .évasion-afstandsbediening.

Stap 2

Onder aan het scherm wordt een menu geopend.U hebt opnieuw de keuze uit:

• De opname bevestigen
  • De opname configureren

Via de programmagids

Stap 1

Druk op de knop 'Programmagids' van uw .évasion-afstandsbediening om de programmagids te openen.

Stap 2

Blader in de programmagids met de richtingstoets van de .évasion-afstandsbediening.

Wanneer u zich op het tv-programma bevindt dat u wilt opnemen, drukt u op de toets 'R' van de afstandsbediening.

Bevestig tot slot de opname.

Opmerking: via de programmagids kunt u een toekomstige opname programmeren.U hoeft enkel naar het tv-programma te gaan dat u wilt opnemen in de toekomst en op de toets 'R' te drukken.