Hoe verberg ik het nummer van mijn vaste lijn permanent?

Het is mogelijk om uw telefoonnummer permanent te verbergen, zodat uw gesprekspartner uw nummer niet te zien krijgt.

Volg de onderstaande stappen om te weten hoe u dit doet.

Stap 1:

Open de website myVOO.

Stap 2:

Hebt u al een myVOO-account? Geef dan uw e-mailadres en wachtwoord in. Klik vervolgens op 'Aanmelden' om toegang te krijgen tot uw persoonlijke ruimte op MyVoo.

Hebt u nog geen myVOO-account? Dit artikel helpt u daarbij.

Stap 3:

U krijgt de startpagina te zien van myVOO. Selecteer op deze pagina de dienst 'Telefoon'.

Stap 4:

Op de fiche 'Parameters TEL' kunt u verschillende oproepopties wijzigen. Sleep naast 'Mijn nummer permanent verbergen' het balkje naar rechts.

Het balkje wordt groen om aan te geven dat u de optie hebt geactiveerd. Voortaan wordt uw nummer niet meer weergegeven wanneer u telefoneert.