Hoe kan ik oproepen blokkeren van mijn vaste lijn naar premiumnummers?

Wilt u de oproepen blokkeren van uw vaste lijn naar dure nummers? Hiervoor hoeft u enkel uw myVOO-zone te openen. Volg de onderstaande stappen om te weten hoe u dit doet.

Stap 1:

Open de website myVOO.

Stap 2:

Hebt u al een myVOO-account? Geef dan uw e-mailadres en wachtwoord in. Klik vervolgens op 'Aanmelden' om toegang te krijgen tot uw persoonlijke ruimte op MyVoo.

Hebt u nog geen myVOO-account? Dit artikel helpt u daarbij.

Stap 3:

U krijgt de startpagina te zien van myVOO. Selecteer op deze pagina de dienst 'Telefoon'.

Stap 4:

Op de fiche 'Parameters TEL' kunt u verschillende oproepopties wijzigen. Sleep naast 'Oproepen blokkeren naar speciale nummers' het balkje naar rechts.

Het balkje wordt groen om aan te geven dat u de oproepblokkering naar premiumnummers hebt geactiveerd. Het is nu niet langer mogelijk om naar dure nummers te telefoneren.